helpdesk@incitenetworks.com
248-209-6678

Demonstranten marcheren in Connecticut over de gewelddadige arrestatie van de zwarte tiener

NEW HAVEN, Conn. moncler jassen dames sale (Reuters) moncler nederland Honderden demonstranten marcheerden door de straten van New Haven, Connecticut, op 2018 moncler maandag na de release van moncleroutlet.nl een video waarin een zwart tienermeisje door een blanke politieagent op de grond werd gegooid.

Het incident van 15 maart was het laatste moncleroutlet in een moncler jas outlet reeks controversile en soms dodelijke uitwisselingen tussen blanke politieagenten en leden van zwarte gemeenschappen in de Verenigde Staten.

Het moncler jas heren 15-jarige meisje, Teanadrea Cornelius, werd behandeld voor een hersenschudding, zwarte ogen en moncler jassen heren sale een gebroken schouder na haar arrestatie tijdens www.moncleroutlet.nl de St. Patrick Day-parade, vertelde haar moeder, Valerie Boyd, aan lokale media.

Een video over de arrestatie moncler jas sale door een moncler jassen heren toeschouwer is maandag op internet verschenen. Het beeldt een blanke politieagent uit die het geboeide meisje naar beneden gooit en haar hoofd tegen het plaveisel slaat nadat de politie heeft gereageerd op een oproep over een moncler jassen dames gevecht tussen moncler outlet twee tieners.

Demonstranten marcheerden enkele moncler uitverkoop kilometers van het meisje naar het hoofdkwartier van de New Havenpolitie, en riepen de officier op te schorten en zijn naam bekend te maken.

zal niet tolereren dat politieagenten tiener bejaarde meisjes op moncler nederland de grond slaan, zei Barbara Fair, een organisator van protest.

Spreken tegen de boze menigte, politie-luitenant Herbert Sharp zei dat het incident was onder intern onderzoek.

Demonstranten zwoer dat ze dinsdag een nieuwe demonstratie zouden houden bij het moncler jassen stadhuis om antwoorden te krijgen op hun eisen van de burgemeester van New Haven, Toni Harp.

behoefte moncler outlet sale aan verantwoording door politie. Dat waar dit protest om draait, zei Dori Dumas, voorzitter van het lokale NAACP-hoofdstuk.

De Verenigde Staten zijn moncler heren opgeschrikt door maanden van soms gewelddadige protesten in het afgelopen jaar nadat witte politieagenten ongewapende zwarte mannen hebben gedood terwijl ze moncler jassen outlet werden gearresteerd voor kleine misdaden. In ten minste twee gevallen weigerden grote jury’s aanklachten in te dienen tegen de officieren, wat verder opdoemt tot lange sudderende raciale spanningen.

Cornelius werd gearresteerd en beschuldigd van het dragen van moncler dames een gevaarlijk wapen, een mes, een derdegraads moncler sale aanval, een schending van de vrede en het bemoeien moncler jas dames met een officier. De politie heeft haar moncler jas dames sale vrijgelaten met de moncler jas heren sale belofte om voor de rechtbank te verschijnen.

Leave A Comment